www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Psom prijazni namestitveni in gostinski objekti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Psom prijazni namestitveni in gostinski objekti

Avtor Histra
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Internetna stran SnoopyDog bo specializirana za posredovanje vseh potrebnih informacij, ki jih potrebujete, ko potujete s psom po Sloveniji.  S pomočjo kakovostno zasnovane spletne strani ter popolnih in ažurnih informacij se bo podjetje skušalo pozicionirati kot specialist na področju turističnih nastanitvenih objektov, ki so prijazni do psov. Večino svojih prihodkov bo ustvarilo iz tega segmenta. Zraven bo ponujalo tudi informacije o ponudnikih gostinskih storitev, ki so psom prijazni ter ostale storitve, ki jih vsak lastnik psa potrebuje. Z našo ponudbo na internetu oz. spletno stranjo, bodo kupci oz. turisti prihranili čas, ki bi ga drugače porabili za iskanje primernih nastanitvenih objektov ter pridobili tudi druge potrebne informacije v povezavi z njihovim hišnimi ljubimci-psi. Ponudba bo pritegnila tudi morebitne kupce, ki se mogoče ne bi opredelili za dopustovanje v Sloveniji, vendar si bodo na podlagi številnih kakovostnih informacij o možnostih za njihovega ljubimca, premislili in se odločili bolje spoznati Slovenijo ter vse kar nudi.Storitev bodo kupci uporabljali skozi vso leto, vendar bo v poletnih mesecih povpraševanje večje zaradi letnih počitnic.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Histra.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...