www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Adrenalinček (Eko Plac)

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Adrenalinček (Eko Plac)

Avtor adrenalincek
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Iščem

Obstoječo ponudbo Eko Kampa bomo nadomestili - preselili na novo lokacijo in jo nadgradili z novim turističnim produktom – »Glampinga« v dolini Soče. Podjetje bo kupilo zemljjišče v velikosti 15.000 m2 na novi lokaciji – Podkopca pri Bovcu (cca. 4 km iz Bovca). Zgradili bomo vso potrebno infrastrukturo za zagotovitev "normalnih življenjskih pogojev". 

Novi Adrenalinček (Eko Plac) ne bo priklopljen na električno in vodno omrežje bo vso potrebno energijo pridobival od sonca, imel bo lastno zajetje pitne vode. Pri izgradnji infrastrukture bodo uporabljeni samo naravni in reciklirani materiali.  Samooskrba bo eden izmed ključnih ciljev in zato bomo imeli vrt za gojenje zelenjave - permakultura in nekaj koz ter mini zoo. Adrenalinček Eko Plac bo ustvarjalni laboratorij za ekološke navdušence in skupaj bomo odkrivali kakšne možnosti nam ponuja narava in kako jih lahko najbolje izkoristimo. 

Ponujene storitve lahko razdelimo v pet osnovnih skupin: nenavadne nastanitve v naravi, adrenalinski športi, aktivnosti v kampu, prireditve, paketi.

NENAVADNE NASTANITVE: Soška Postelja, Soška Postelja De luxe, Viseča Mreža, Drevesne hiške

ADRENALINSKI ŠPORTI: Največja ponudba adrenalinskih športov na enem mestu. Adrenalinček je v preteklih osmih letih utrdil svoj položaj na trgu prav s pestro izbiro adrenalinskih športov na enem mestu. Ponujamo kar 20 različnih adrenalinskih športov in smo tako vodilni ponudnik športnih aktivnosti v Sloveniji. 

AKTIVNOSTI NA PLACU: Dodatne aktivnosti v kampu prav tako predstavljajo veliko konkurenčno prednost. Ponudbo adrenalinskih športov bo dopolnjevala naslednja ponudba dodatnih aktivnosti v kampu (vključeno v ceno namestitve): zorbing (ograjen poligon za zabavo otrok in odraslih), otroško igrišče (hiška za otroke, peskovnik, gugalnice, mini plezalna stena...), flying fox (jeklenica dolga cca. 100 m), igrišče za odbojko, nogomet, mini namizni tenis, lokostrelstvo, slackline (hoja po vrvi), taborni ogenj in druženje pod zvezdami ob zvokih kitare, številne družabne igre, mini zoo (majhen živalski vrt: zajčki, mini prašički, koze, gosi...), zastonj izposoja neoprenske obleke...

PRIREDITVE: Tudi prireditve bodo predstavljale eno izmed ključnih konkurenčnih prednosti podjetja. Prireditve se bodo odvijale skozi celo poletje: Junij – Avgust. Vse prireditve bodo imele značaj zabavno – poučnih prireditev.

PAKETI – AKTIVNI PAKETI: Pakete storitev smo izoblikovali v preteklih letih in prav tako predstavljajo veliko konkurenčno prednost podjetja, saj skoraj nihče od ostalih ponudnikov ne ponuja le tega. So zelo popularni predvsem med tujimi uporabniki storitev. 

 

VIZIJA

Postati vodilni ponudnik »drugačnih namestitev« in aktivnih počitnic v Sloveniji. Postaviti turistični kompleks, ki bo postavil nove smernice v razvoju trajnostnega in ekološkega turizma v Sloveniji. Blagovno znamko Adrenalinček postaviti na svetovni turistični zemljevid.

POSLANSTVO 

Adrenalinček je organizacija, ki se ukvarja z razvijanjem aktivnega in ekološkega turizma v Sloveniji in tujini. Našim gostom ponujamo edinstvene adrenalinske aktivnosti, nenavadne namestitve in naravna doživetja tako poleti, kot tudi  pozimi, v Sloveniji in tujini. Naš cilj je zagotavljati varna adrenalinska doživetja v sproščenem vzdušju in ponujati »doživljajske« počitnice z najmanjšim vplivom na okolje. Poudarjamo in promoviramo pomembnost aktivnega življenja, ohranjanja okolja in človekove povezanosti z naravo. Slovenske turiste želimo obdržati v Sloveniji in jim predstaviti naše naravne lepote: » Najprej spoznajmo Slovenijo in šele nato svet«!. Z inovativnostjo želimo postati konkurenčni na evropskem in svetovnem trgu. Z izobraževanjem ljudi vplivamo na življenje in mišljenje naših gostov, prihodnjih generacij in nas samih.

 

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja adrenalincek.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...