www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ljubljana - nenavadne ulice mojega mesta

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ljubljana - nenavadne ulice mojega mesta

Avtor candy
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Tematski turistični vodnik po Ljubljani (v katerem so prepletene tri tematske poti, in sicer Te tri tematske poti sem poimenovala Ljubljana po Prešernovih stopinjah; Ljubljanske gostilne, kavarne in hoteli ter njihovi gostje v 19. stoletju; in Vodnjaki Ljubljane. Vse tri imajo približno podobno traso vodenja, se sekajo, dotikajo, pri nekaterih so vključene iste stavbe, podobne zgodbe, vendar vsaka z drugačnim namenom in drugačno rdečo nitjo.

Tematske poti se razlikujejo po različnih temah. Prvi dve imata ves čas vodenja vpleteno ali glavno zgodbo ali več zgodb, ki povezuje celotno vodenje. V tretji tematski poti je poudarjena arhitektura vodnjakov, ki pa nosijo vsak zase svojo zgodbo. Se pravi, dve sta splošno obarvani in namenjeni vsem turistom, tretja pa je obarvana nekoliko bolj strokovno.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja candy.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...