www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::PinkWeek.eu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

PinkWeek.eu

Avtor Imperial
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Produkt PinkWeek.eu, Slovenia May 2014, je zasnovan posebej za LGBT populacijo. To ekskluzivno popotovanje omogoča gostom, da odkrijejo skrite dragulje Slovenije.

Gre za običajen prostočasni turistični produkt (leisure), ki pa je prilagojen željam in potrebam LGBT populacije. Gre za kombinacijo popotovanja, ogledov in gurmanskih užitkov. Zaradi specifike segmenta smo produktu dodali hedonizem in zabavo, ter jim ponudili možnost nadstandardnih nastanitev in doživetji.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Imperial.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...