www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::So-delujoče počitnice - produktiva in sprostitev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

So-delujoče počitnice - produktiva in sprostitev

Avtor kajak
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Ideja za ustanovitev in vodenje prostora za so-delujoče počitnice izhaja iz potrebe vse večjega števila mladih samozaposlenih in "freelancerjev", ki jim počitnice v klasičnem pomenu denarno in časovno predstavljajo zgolj še abstraktni pojem. V tujini so-delujoče ali "coworking" izmenjave obstajajo že nekaj let, zanje obstaja celo svetovni portal copass.org, ki omogoča vpogled v razpoložljivosti coworkingov na različnih lokacijah. Omenjena alpsko-podeželjska lokacija "Kertove bajte" in prostorske razpoložljivosti hiše, so idealni produktivno-počitniški prostor za združevanje in sodelovanje, zato bi radi temu dodali še turistično noto.

V veliki starejši hiši na Prevaljah želimo vzpostaviti projekt mednarodnih izmenjav co-workingov. Tukaj že ustanavljamo manjši coworking (s 5-10 delovnimi mesti) - v pritličnem delu hiše z izložbo na cesto, s kuhinjco, sanitarijami, z enim večjim in enim manjšim svetlim prostorom ter z dvoriščem in vrtovi za hišo. Aktivno delamo in sodelujemo pod imenom Kertova bajta (Facebook profil), vselili pa se bomo sredi marca. Z omenjeno invencijo pa želimo predvsem mladim ustvarjalcem in podjetnikom omogočiti dober začetek, prostor kreative in povezovanja, ki bo ob enem tudi inovativna turistična spodbuda okolici.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja kajak.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...