www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Spletni katalog www.find-souvenir.si

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spletni katalog www.find-souvenir.si

Avtor Sabina
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

V spletnem katalogu www.find-souvenir bodo predstavljeni avtentični spominki (izdelki, osebna in poslovna darila...) s podrobnim opisom, nazivom izdelovalca oz. prodajalca, ceno ter kontaktom, kjer je ta izdelek možno naročiti. Spominki bodo predstavljali temelj spletnega kataloga, ki bo dopolnjen še s kategorijami, kjer se bodo predstavili ponudniki raznih turističnih dejavnosti (gostišča, muzeji, naravne znamenitosti...) ter kulinariko. V tej rubruki bodo na voljo recepti značilnih - tradicionalnih jedi.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Sabina.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...