www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Moj osebni organizator doživetij od Alp do Jadrana

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Moj osebni organizator doživetij od Alp do Jadrana

Avtor FUNDACIJA POTI MIRU
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Invencija in poslovna ideja »Osebni organizator doživetij od Alp do Jadrana« je odgovor na želje in potrebe sodobnega turista, ki si vedno bolj želi edinstvenih, ne-masovnih, intenzivnih doživetij. Da bi popestrili svojo izkušnjo na turistični destinaciji, se vse več turistov obrača k lokalnemu prebivalstvu.
V Fundaciji Poti miru od Alp do Jadrana smo v sodelovanju z Agencijo za marketing v turizmu razvili idejo, poslanstvo in dejavnost osebnega organizatorja doživetij od Alp do Jadrana. Osebni organizator doživetij z brandiranim nahrbtnikom (simbol aktivnih počitnic v naravi) prispe do gosta, ki je v hotelu/apartmaju/penzionu/informacijskem centru/restavraciji/kavarni rezerviral svoje srečanje z organizatorjem, potem ko je že ob prihodu na destinacijo prišel v stik s storitvijo. Na svoji recepciji in/ali v TICu je namreč prejel knjižico Čisto moja doživetja s predstavitvijo Osebnega organizatorja doživetij od Alp do Jadrana. Ob srečanju osebni načrtovalec najprej poizve vse o željah, zanimanjih, navadah in motivih gosta. Na podlagi vprašalnika, ki ga rešita skupaj, in ob pogovoru, organizator spozna gosta in mu nato priporoči doživetja na Poti miru od Alp do Jadrana. Če je gost na bivanju, daljšem od dveh noči, organizator predlog doživetij za gosta sestavi do naslednjega dne in mu ga izroči ob/takoj po zajtrku. Nadaljnji razvoj predvideva vzpostavitev skupne spletne platforme, kjer bi osebni organizatorji lahko goste spoznali in zanje organizirali doživetja že prek spleta.

Poslanstvo celega projekta je povečevanje prodaje vodenih izletov in doživetij, ki so pisana na kožo sodobnemu turistu. Invencija vsem turističnim ponudnikom na destinaciji in domačinom, ki vidijo priložnosti v turizmu, omogoča, da pridejo v stik s turistom brez velikih investicij v marketing in ciljno usmerjeno v profil gosta, ki ga nagovarjajo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja FUNDACIJA POTI MIRU.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...