www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Turistični produkt "teeonetee"

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistični produkt "teeonetee"

Avtor Marko Zabret
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Poslanstvo in primarna dejavnost podjetja bo organizacija in izvedba večdnevnih izletov po Sloveniji s kombi vozili. Izleti se bodo izvajali v skladu s trajnostno usmerjeno filozofijo podjetja (people, planet, profits) – nizkooglični transport, ekološke nastanitve, lokalno pridelana prehrana, skrb za pravično delitev prihodkov (vključevanje lokalnih podjetij), varovanje naravne in kulturne dediščine, itd…

 

Podjetje bo vse to ponudilo znotraj »zapakiranega«, integralnega turističnega produkta. Še več, vse to bo ponudilo s stilom! Za prevoz bo namreč uporabljeno staro ikonično vozilo (Volkswagen T1), ki bo predelano na električni ali plinski pogon.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Marko Zabret.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...