www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ko zvezde zažarijo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ko zvezde zažarijo

Avtor mateja@sloveniaguides.si
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Slovenija v svojem imenu skriva naziv za angleško besedo ljubezen, ime našega glavnega mesta naj bi pomenilo: ljubljeno mesto. Vse skupaj nas nagovarja k temu, da obiskovalcu Ljubljane ponudimo poseben, nov, svež, doživet ogled mesta, v katerem ne bo začutil ljubezen le zaradi odseva lepote mestne arhitekture in živahnosti meščanov, ampak tudi zaradi romantičnih zgodb, ki se skrivajo v ozadju.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mateja@sloveniaguides.si.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...