www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Paletni kamp - eko-muzej in prostor za sproščanje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Paletni kamp - eko-muzej in prostor za sproščanje

Avtor ziganovak
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Paletni kamp v Orehovem gaju- eko-muzej in prostor za sproščanje - je unikatna kombinacija sodobne turistične atrakcije, večmesečne sezonske prireditve, prijetnega prostora za preživljanje prostega časa, informacijskega centra za trajnostni turizem in avtentične gastronomsko-kulinarične izkušnje za tuje in domače turiste v Sloveniji. Projekt je inovativen v svetovnem merilu. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ziganovak.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...