www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Visit GoodPlace - trajnostna agencija

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Visit GoodPlace - trajnostna agencija

Avtor JANA APIH
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Oblikovanje turistične agencija za trajnostni turizem VISIT GOODPLACE je rezultat razvojnih usmeritev na  nacionalem nivoju v trajnostno turistično destincaijo. Vendar razvoj ponudbe še ne zagotavlja uspešnosti produkta.  V tem procesu je ključna ustrezna promocija in predvsem trženje ponudbe. 

Turistična agencija VISIT GOODPLACE bo razvijala in tržila trajnostne turistične programe. Pri tem bo za potrebe rezervacij razvila inovatitevn booking sistem, ki bo v procese rezervacije vključil okoljsko izravnavo in možnost doniranja protivrednosti v fundacijo. Z donacijami bo upravljala Fundacija, ki bo zaživela v okviru Zavoda za trajnostni turizem in bo na transparenten način vlagala sorazmerne deleže v programe investicij, ki jih bodo prijavili partnerji / ponudniki.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja JANA APIH.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...