www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Rajzefiber Biro

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Rajzefiber Biro

Avtor HIŠA!
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

RAJZEFIBER BIRO ni turistična agencija.
Je posredovalnica in ustvarjalnica performativnih, izobraževalnih, polnočutnih vodenih ogledov mestnih in izvenmestnih posebnosti in osebnosti, navadnosti in nenavadnosti. Rajzefiber biro si želi obstajati v pritličnih na ulico gledajočih prostorih, ki neposredno nagovarjajo mimoidoče hitoče. Rajzefiber biro sklenjeno partnerstvo dveh organizacij, torej društva HIŠA! in zavoda ARTMAR, ki smiselno zaokroži ponudbo; tako je Rajzefiber biro tudi posredovalnica in ustvarjalnica spominkov in spominčic, nastalih izpod rok lokalnih (ali pa tudi ne) umetnikov in obrtnikov.

RAJZEFIBER BIRO  goji veliko željo stkati tesne vezi med turizmom in kulturo in tako ustvariti novo platformo.
Rajzefiber biro družbo sprošča, jo hkrati senzibilizira za problematike povezane z razlikami, spodbuja nastajanje nove turistične ponudbe, je stična točka promocije že obstoječe ponudbe in nagovarja turiste h kreativnemu spoznavanju obiskanega kraja.
Rajzefiber biro bo postal primer dobre prakse in bo z roko v roki z Živimi dvorišči Maribora in tudi drugimi programi in projekti po streho HIŠE! krepil mestno samopodobo, identiteto, turistično in kulturno ponudbo za prebivalce in obiskovalce mesta.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja HIŠA!.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...