www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Izlet za vsak žep - Pocket Rocket Tour

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izlet za vsak žep - Pocket Rocket Tour

Avtor freetour
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Izlet za vsak žep predstavlja nov način turistične promocije Slovenije skozi štiri glavne pokrajine. V alpski pokrajini bomo izpeljali rumeni izlet, v dinarsko-kraški pokrajini rdeči izlet, v panonski pokrajini zeleni izlet in v sredozemski pokrajini modri izlet. Vsaka barva izleta ima poseben pomen, saj predstavlja eno izmed bistvenih značilnosti za posamezno pokrajino. Rumena barva predstavlja med, zelena barva predstavlja travo oziroma nižino, rdeča barva predstavlja grozdje in modra barva predstavlja morje. Vsi izleti bodo potekali na skrbno izbrani lokaciji, ki je značilna za posamezno pokrajino, turisti bodo aktivno sodelovali na izletu pri spoznavanju tradicionalnih kmečkih opravil in imeli na koncu izleta možnost poizkusiti tradicionalno slovensko kosilo. Izlet za vsak žep bo usmerjen v ustvarjanje pozitivnega in pristnega turističnega okolja (naravnega, kulturnega in sociološkega), medsebojnega sodelovanja in povezovanja lokalne ponudbe, sprejemanja turistov na osebni ravni, spoznavanja kulturne dediščine skozi zgodbe domačinov in spodbujanje trajnostnega razvoja turizma. V svojem bistvu bodo izleti za vsak žep brezplačni in tako dostopni širši množici turistom. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja freetour.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...