www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Projekt Planota Gora

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Projekt Planota Gora

Avtor NATAŠA
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Projekt Planota Gora je projekt, ki želi obuditi turizem in izkoristiti kulturno dediščino in ponuditi na nov način tradicijo podeželja. Ponudba turizma za današnjega gosta mora biti zanimiva, ekološko usmerjena in intezivna, saj današnji gost nima veliko časa, zato mora obiskano destinacijo hitro začutiti.

Sama destinacija ima velik potencial, ki pa žal ni izkoriščen. Možnosti, ki se ponujajo na tem področju jih je mogoče izkoriščati čez celo leto, zaradi ugodne klime.     

Izkoristimo kar nam narava ponuja in omogočimo, da se razvije destinacija, ki bo v korist domačinom, kot gostom  Planote Gora.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja NATAŠA.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...