www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Časovni stroj - kostumirani vodeni ogledi Lj.gradu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Časovni stroj - kostumirani vodeni ogledi Lj.gradu

Avtor Maja Pangršič
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Zastavili smo nov koncept kostumiranih vodenih ogledov po Ljubljanskem gradu in ga poimenovali »Časovni stroj«.V njem popeljemo obiskovalca  skozi šest prelomnih obdobij, ki so zaznamovala zgodovino Ljubljanskega gradu in življenja v našem mestu. Na vsaki od »časovnih postaj« jih bo dočakala osebnost in jim predstavila »svoje« obdobje. Kostumirani predstavniki vseh naštetih obdobij bodo ustvarili prav posebno razpoloženje, ki bo poučno in zabavno hkrati. Posebnost tega vodstva je sprehod po zgodovini do sedanjosti z možnostjo nadgradnje in prikaza tudi prihodnosti.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Maja Pangršič.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...