www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Muzej maket slovenskih gradov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Muzej maket slovenskih gradov

Avtor Pa3sha
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

S svojo idejo sem bila prijavljena tudi na zadnjem Snovalcu 2011, vendar takrat nisem bila med zmagovalci. Ker ideja še vedno živi v meni, sem se letos vsega lotila bolj resno. Predstavila sem jo osebno na svoji občini, ki so mi zagotovili zeleno luč in s katero se prijavljamo.

V prostorih gradu Komenda, bi imeli stalno razstavo oziroma Muzej maket slovenskih gradov. Projekt je drag, zato se prijavljamo za Snovalec 2014, ki bi nam lahko pomagal pri začetnem zagonu ideje. Želimo imeti na ogled slovenske gradove, graščine in razvaline v obliki kvalitetnih maket. Poleg vsake makete bi bila opisana kratka zgodovina razstavljenega gradu in lokacija, kjer se nahaja. S tem bi poleg našega gradu hkrati neredili promocijo celotni Sloveniji. Želimo, da nas spoznajo tudi v tujini.

Celotna idejna zasnova z dobljenim denarjem ne bi bila mogoča, zato se želimo v prvem letu osredotočiti samo na 5 maket, potem pa vsako leto nadgrajevati ponudbo z novimi maketami. V načrtu, bi imeli prednost naši najmogočnejši in znani gradovi. Ideja je inovacija, saj podobne razstave oziroma muzeja v sloveniji še ne ponujajo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Pa3sha.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...