www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Rimska vas Petoviona

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Rimska vas Petoviona

Avtor Gregor Valentan
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Rimska vas Petoviona bi bila edinstvena ponudba v Sloveniji in izven meja Slovenije. Obiskovalcem bi ponudila nekaj več – doživetje. Zagotovila bi jim varno izpolnjujočo izkušnjo. Sama vas bi bila kot ponudba doživetja življenja Rimljanov na ptujskem območju. Služila bi v zabavne in izobraževalne namene, lahko bi bila vključena tudi kot del ponudbe za šole v naravi. Sama vas bi bila trajnostno usmerjena, kar pomeni, da bi se povezovala skupaj z okoljem v katerem se bi nahajala; uporabljali bi lokalne izdelke/pridelke, povezovali bi se z domačini in vključili bi domače (okoliške) ponudnike. V njej bi skrbeli tudi za dobro promocijo vseh deležnikov, kateri bi bili vključeni v sodelovanje. Gojili bi tudi svoje pridelke, na posebnem vrtu v vasi. Izgradnja vasi bi bila zasnovana na uporabi naravnih in okolju prijaznih materialov. Ta turistični produkt bi skušal optimizirati uporabo okoljskih virov in bi pomagal ohraniti dediščino Ptuja. Prispevala bi tudi k zmanjšanju stopnje nezaposlenosti na ptujskem območju.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Gregor Valentan.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...