www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Mednarodno info središče za športni ribolov v Slo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mednarodno info središče za športni ribolov v Slo

Avtor ribiške karte
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Slovenske vode so ena najboljših destinacija za športni ribolov v Evropi in Svetu. V Evropi smo dejansko na samem vrhu in imamo potencial med cca 25mio športnih ribičev v evropskih državah, ki želijo obiskati naše vode. Na portalu ribiskekarte.si skušamo vzpostaviti večjezično mednarodno središče, ki bo nudilo popolnoma vse informacije glede športnega ribolova v Slovenji ter s tem povezane info., kot so npr ponudba prenočišč, kulinarike, vodenja ipd. Takšno središče je bilo nujno potrebno že pred leti. Ribiški turizem v Sloveniji ima še vedno veliko neizkoriščenega potenciala, saj je več kot polovica voda turistično neprepoznavnih.

Bistvo je, da je naš doprinos k turizmu že prepoznalo veliko LTO oz. TIC organizacij, s katerimi uspešno kreiramo informacijsko središče. Prav tako tesno sodelujemo s portalom slovenia.info, kjer so ribolovni revirji podatkovno povezani s portalom www.ribiskekarte.si.

Zadnja stopnja razvoja je v tem, da portal ponuja napredno tehnološko rešitev za predvidevanje vsebnosti ribjega živeža v vodotokih, s čimer smo bili na tekmovanju startup Slovenija 2013 med 100 prijavljenimi prejeli kar 23 od 25 možnih točk, s čimer smo uspešno kandidirali na kasnejšem razpisu Slovenskega podjetniškega sklada.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ribiške karte.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...