www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Napovedujemo Snovalca 2014

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Napovedujemo Snovalca 2014

Avtor BTPS
Datum
17. december 2013
Tip
Novica

V 2014 se vrača Snovalec! Gre za poziv, v sklopu katerega avtorji najboljših invencij v turizmu prejmejo promocijsko podporo in del finančnih sredstev, potrebnih za uresničevanje ideje.

Snovalca smo prvič razpisali leta 2009. Takrat smo izmed vseh prispelih predlogov izbrali štiri nagrajence. Ponovili smo ga v letih 2010 in 2011. Načrtujemo, da bomo nov poziv objavili že januarja 2014.

Snovalci 2009
Snovalci 2010
Snovalci 2011

Vse s snovalcem nagrajene ideje, ki so bile tudi uspešno uresničene in so obogatile slovenski turizem, so predstavljene na turističnih spletnih straneh portala www.slovenia.info. Morda se jim že konec leta 2014 pridruži tudi vaša!

Vabljeni k spremljanju naših spletnih strani.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...