www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Udobje na čezoceanskih letih vse bolj iskano

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Udobje na čezoceanskih letih vse bolj iskano

Avtor BTPS
Datum
19. november 2013
Tip
Novica

Najnovejša raziskava podjetja Airbus je pokazala, da si vse več potnikov med čezoceanskimi leti želi vsaj zmernega udobja, zato se pred rezervacijo pozanimajo, na katerem sedežu bodo sedeli. Za boljše sedeže so pripravljeni plačati več.

Kar 54 % odstotkov vprašanih je potožilo, da na dolgih letih ne morejo udobno spati ter da jih po pristanku bolijo hrbet in noge. 41 % anketirancev je izrazilo pripravljenost, odšteti več denarja za bolj udobne sedeže - za take veljajo sedeži ob prehodih, v prvi vrsti in ob zasilnih izhodih, 34 % pa se jih že danes pred rezervacijo obrne na specializirane spletne strani, na katerih poiščejo najudobnejše sedeže.

Kot veliko težavo potniki navajajo tudi preozke sedeže, zato se kot tržna niša že kaže ponudba širših, a tudi dražjih sedežev v ekonomskem razredu.

Vir: http://www.eturbonews.com

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...