www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hotel kot galerija v malem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hotel kot galerija v malem

Avtor BTPS
Datum
29. oktober 2013
Tip
Novica

V Oslu so januarja letos odprli butični hotel s pomenljivim nazivom The Thief (Tat), v katerem je razstavljenih kar 105 umetniških del, ki krasijo 118 hotelskih sob in javnih prostorov. Nekatere od umetnin so v lasti poslovneža in zbiratelja umetnin Pettra Stordalna, ostale pa si hotel izposoja od muzeja moderne umetnosti, ki stoji v neposredni bližini.

Lastniki hotela so k sodelovanju povabili priznanega kuratorja Suna Nordgrena in celo vrsto priznanih umetnikov, med njimi Richarda Princea in Damiena Hirsta. Veliko prostora pa so namenili tudi mladim, nadarjenim norveškim umetnikom.

Več o hotelu preberite TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...