www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Revija VelTur

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Revija VelTur

Avtor Gregor Valentan
Datum
29. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Revija VelTur bi bila revija, ki bi bila namenjena bralkam in bralcem vseh generacij, vsem tistim ki jih zanima zdrav način življenja, potovanja, radovednežem in raziskovalcem, ljubiteljem in gurmanom in mnogim drugim. Skozi revijo bi ljudem predstavili. da pojem VELNES pomeni življenjski slog, no če se pravilno izrazim, zdrav življenjski slog. Cilj je predstaviti ljudem ta pojem in jim ga skozi prebiranje naše revije tudi približati. Sam velnes je med nami že desetletja, vendar ga ljudje spoznavamo šele zadnjih nekaj let. Pojem TURIZEM pa v naši revije predstavlja razne domače in tuje destinacije z priročnimi informacijami, kot na primer; kako čim bolje izkoristiti počitnice oziroma proste vikende, tako za posameznike, kot za družine in pare. Spremljali in objavljali bi tudi razne inovacije v slovenskem turizmu, saj želimo ljudi vzpodbuditi k inovativnemu razmišljanju – s tem bi mogoče pridobili potencialne ideje za izboljšanje slovenskega turizma, te ideje bomo tudi z veseljem predstavili v naši reviji. Ta dva pojma sestavljata tudi samo ime revije - VelTur. Kot vsaka revija bi tudi v naši objavljali različne intervjuje z inovatorji, svetovalci in strokovnjaki iz področja velnesa in turizma. Revija bi lahko služila tudi kot promocijski katalog na raznih turističnih srečanjih in velneških diskusijah. Revija v osnovi združuje pojma Velnes in Turizem, kar je njena rdeča nit. Upam da preko objave te ideje najdem podpornike (tudi SPIRIT) in zainteresirane ljudi, s katerimi bi idejo dejansko uresničili. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Gregor Valentan.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...