www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Brezplačna predstavitev Kickstarter mehanizma

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezplačna predstavitev Kickstarter mehanizma

Avtor btps2
Datum
15. oktober 2013
Tip
Energija
Ponujam

V četrtek, 24. 10. ob 16.15 uri ste vabljeni na brezplačno predstavitev Kickstarter mehanizma za zagon inovativnih projektov v multimedijsko dvorano Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani.

Slovenska ekipa Lumu Labs je s svojim inovativnim izdelkom Lumu na na portalu Kickstarter zbrala več kot 240.000 dolarjev. Gre za izjemen uspeh mlade in kreativne ekipe, ki je s pomočjo skupnosti Kickstarter dobila finančno podporo za realizacijo ideje in zagon proizvodnje. Iz prve roke boste izvedeli vse o mehanizmu za financiranje projektov Kickstarter in zgodbi o Lumu. Z vami bo Luka Mali, sodelavec Laboratorija za telekomunikacije in član ekipe Lumu Labs.

Zagotovite si brezplačno udeležbo s prijavo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...