www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Doživljajski park

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Doživljajski park

Avtor r07042
Datum
6. junij 2007
Tip
Ideja
Ponujam
Idejni polog zajema profesionalno razdelan koncept Doživljajskega parka Slovenija.

Doživljajski park je inovacija na področju pustolovskih aktivnosti v naravi in je namenjena zabavi za vso družino. Koncept doživljajskega parka temelji na doživljajskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki je zgrajen v obliki avanturistične poti. Glavna razlika med Adrenalinskim in Doživljajskim parkom temelji na uporabnosti Doživljajskega parka. Ta je za razliko od Adrenalinskega parka primeren za vso družino, saj je poligon sestavljen in urejen tako, da ga lahko uporabljajo tudi otroci od 4 leta dalje, hkrati pa je park možno obiskovati tudi povsem individualno.


Glavna ideja pri snovanju koncepta Doživljajskega parka je bila ponuditi oziroma zgraditi poligon, ki bo individualnim obiskovalcem in skupinam omogočal zabavo v naravnem okolju in kjer je program namenjen celotni družini na bazi doživetja in pustolovščine in ne na bazi adrenalina.

V primeru uporabe ideje prodamo franšizo za kompleten projekt oz. želimo vrednost franšize spremeniti v solastniški delež v podjetju.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07042.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 13:46:16

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi:

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: STO, Adrenalinski park v Bohinju

Opombe: STO skrbi za promocijo. Čeprav ip07060601-dozivljajski_park temelji na zabavi, ki je namenjena družini na bazi doživetja in pustolovščine in ne bazi adrenalina, bi se vseeno lahko povezal z Adrenalinski park v Bohinju, saj bi lahko drug drugega promovirala in dajala nove ideje, ki bi jih vsak posebej prilagodil glede na svoje namene.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...