www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ni je slabe reklame

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ni je slabe reklame

Avtor BTPS
Datum
1. oktober 2013
Tip
Znanje
Ponujam

Marketinško podjetje Loyalty One, specializirano za programe zvestobe, v najnovejši raziskavi odkriva, da kritike, ki se danes med potrošniki bliskovito hitro širijo po socialnih omrežjih, na poslovanje podjetja nimajo nujno negativnega učinka.

Ugotovitve izvirajo iz preučevanja programov zvestobe in kažejo, da so najglasnejši kritiki obenem tudi najbolj goreči privrženci posameznega programa oz. njegovi najboljši kupci - manj kot je potrošniku mar za znamko, manj glasen oz. bolj apatičen je, in obratno.

Raziskovalci so prišli do zaključka, da so največji kritiki kakršnih koli sprememb programov zvestobe obenem največji privrženci znamke, ki pa so tako prizadeti, da svoja čustva namerno javno izrazijo. Naloga tržnikov zato je, da njihove zapise natančno preučijo, njihovo strast pa izkoristijo in pripravijo učinkovite komunikacijske strategije in strategije kriznega managementa. Ob pravilnem ravnanju, kaže raziskava, se bosta pripadnost in zvestoba znamki še povečali.

Celoten članek je na voljo TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...