www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Potovalni zemljevidi In3dview

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Potovalni zemljevidi In3dview

Avtor btps-sejalec
Datum
19. september 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Sejalec 2013, prijavitelj številka 10:

Inovacija: Potovalni zemljevidi In3dview
Prijavitelj: Geosplet, d. o. o.


O INOVACIJI
In3dview je interaktivni potovalni zemljevid, s pomočjo katerega lahko uporabnik načrtuje svojo potovanje na inovativen, zanimiv in privlačen način – v 3D prostoru. 
Sprehodi se lahko po virtualnih destinacijah in pridobi informacije o lokalnih znamenitostih, namestitvah, restavracijah, lokalnih dogodkih in ostalih točkah interesa. Enostavna navigacija mu omogoča boljši pregled nad informacijami, enostavno planiranje  poti, ter boljšo predstavo o tem kaj lahko pričakuje ob prihodu na cilj.
Glavni namen In3dview potovalnih zemljevidov je predstaviti turistično ponudbo na določeni destinaciji, ter spremeniti planiranje potovanja v uporabnikom prijazno in zabavno izkušnjo.
 

O PRIJAVITELJU
Geosplet je mlado podjetje, ki deluje na področju razvoja in trženja geo prostorskih spletnih aplikacij.  Podjetje je bilo ustanovljeno konec leta 2011 z jasno vizijo: s kombinacijo geografije in sodobnih spletnih ter mobilnih tehnologij trgu ponuditi inovativne rešitve za prikaz različnih prostorskih podatkov.
Smo partner vodilnih podjetij v panogi digitalnih zemljevidov (Nokia, Navteq, Tom Tom) in naročnikom ponujamo oglasni prostor na različnih spletnih platformah, mobilnih aplikacijah ter navigacijskih napravah. Osnovni produkt podjetja je potovalni zemljevid In3dview.com, ki smo ga razvili za namene predstavitve določne destinacije v 3D prostoru.
Ekipa je sestavljena iz strokovnjakov na področjih spletnih in mobilnih tehnologij, marketinga in prodaje.  

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps-sejalec.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...