www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zapuščena pisarna postane hotel

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zapuščena pisarna postane hotel

Avtor BTPS
Datum
27. avgust 2013
Tip
Novica

Ameriško priznanje Radical Innovation in Hospitality podeljujejo od leta 2007. Na poziv, katerega glavna nagrada je 10.000 USD in potovanje na podelitev v Las Vegas, se lahko prijavijo tako obstoječi (uresničeni) kot tudi idejni projekti, ki jih odlikujeta inovativnost in novi koncepti.

Glavni kriteriji pri ocenjevanju so kakovost zamisli, ustvarjalnost pri oblikovanju, potencialni vpliv na turistično industrijo, zgodba, grafična izvedba in uresničljivost.

Leta 2013 je glavno nagrado prejela zamisel danskega arhitekturnega kolektiva Pinkcloud.dk, ki s pop-up hotelom rešuje težavo zapuščenih zgradb v predelu severnega Midtowna na Manhattnu. Zanimiva rešitev, s pomočjo katere prazne stavbe, v katerih so bile do pojava recesije pisarne, danes pa samevajo in propadajo, prelevimo v turistični objekt, je ponazorjena TUKAJ in TUKAJ.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...