www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Novosti programa ESPON

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Novosti programa ESPON

Avtor BTPS
Datum
27. avgust 2013
Tip
Znanje
Ponujam

Na spletnih straneh programa ESPON je na voljo več uporabnih študij, namenjenih pripravljalcem razvojnih politik, raziskovalcem, odločevalcem na lokalni, regionalni, nacionalni in evropski ravni, statističnim uradom in širši javnosti.

Med novejšimi publikacijami, ki so jih objavili, naj omenimo dokument ESPON Atlas – prostorska dimenzija Strategije Evropa 2020, v katerem boste našli izbor kart, ki prikazujejo prostorsko dimenzijo Strategije Evropa 2020 in predstavljajo, kjer je to mogoče, tudi urbano razsežnost pametne, trajnostne in vključujoče rasti.

Na voljo pa je tudi osvežena različica orodja ESPON Data navigator, ki ponuja enostaven dostop do virov podatkov o regionalnih statistikah, za katere skrbijo nacionalni statistični uradi. Uporabniki lahko o podatkih poizvedujete na različne načine: po državah, temah in teritorialnih ravneh ali pa s funkcionalnim iskalnikom po vseh treh spremenljivkah. Za vse podatke so na voljo tudi metapodatkovni opisi. 
 
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...