www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::T-lab nudi izvedbo energetskih pregledov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

T-lab nudi izvedbo energetskih pregledov

Avtor btps2
Datum
25. junij 2013
Tip
Energija
Ponujam

AREA Trieste, eden od projektinih partnerev v projektu T-lab, objavlja poziv "Sodelovanje podjetij iz projektnega območja pri projektnemu delu, ki ga izvaja projekt T-lab na temo energetske učinkovitosti in obnovljivih energij."

Predmet tega razpisa je izbor podjetij, ki delujejo v turističnem sektorju, se osredotočajo na nastanitvene in gostinske storitve in jih zanima sodelovanje pri izvedbi projektnega dela. Kot glavno dejavnost projektno delo predvideva izvedbo energetskih pregledov v turističnih podjetjih na programskem območju z namenom ocene dejanske ravni obstoječe energetske učinkovitosti ter identifikacijo možnih ukrepov za zmanjšanje porabe energije in povečanje energetske učinkovitosti stavb.

Poziv je aktualen do 4. julija 2013.

Več informacij najdete v priponkah.  

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...