www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Socialna omrežja: najpomembnejše turistične znamke

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Socialna omrežja: najpomembnejše turistične znamke

Avtor BTPS
Datum
25. junij 2013
Tip
Novica

Spletna stran socialbrands100.com je analizirala 100 na socialnih medijih najbolje stoječih tržnih znamk. Med njimi je 15 % turističnih znamk, ki so uvrščene zelo visoko: kar štiri od petih najbolje pozicioniranih znamk prihaja iz turističnega sektorja. To so American Airlines (AA), Lufthansa, Thomson Holidays in Thomas Cook UK.

AA, ki zasedajo drugo mesto na prestižni lestvici, so na Facebooku (635.000 fanov) in Twitterju (562.000 sledilcev) najuspešnejše. Svojim uporabnikom in odnosom z njimi namenjajo precejšnjo pozornost, med drugim ponujajo tudi klepet glede novosti v živo. 

Pri ocenjevanju so strokovnjaki z omenjene spletne strani upoštevali, da Facebook po pomembnosti šteje za 45 % komunikacije na socialnih medijih, Twitter 40 %, YouTube pa 15 %.

Ne pozabite, da je pri socialnih medijih treba veliko pozornosti nameniti tudi odzivnemu času pri komunikaciji s strankami in vključenosti v najrazličnejše procese, ki tečejo na socialnih omrežjih. Pomembno je, da je vaša prisotnost živa in redna.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...