www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Nekonvencionalni ogled mesta z vodičem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nekonvencionalni ogled mesta z vodičem

Avtor r07049
Datum
2. julij 2013
Tip
Znanje
Ponujam
Ponudite vašim gostom nekonvencionalen ogled mesta. Pokažite mu skrita in manj poznana mesta in zgodovinska dejstva o mestu, ki jih le malo kdo pozna. V ogled vključite zgodbe in manj znane dogodke o mestu ali kraju.

Primere dobre prakse najdete na http://gridskipper.com/archives/entries/65385/65385.php, http://www.localers.com/inspirations/unconventional-tours, http://uniqueukraine.travel/lang/en/tour/id/unconventional-lviv-073/, http://traveltips.usatoday.com/unconventional-tours-seattle-25854.html

Foto: MEJones, www.sxc.hu
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07049.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...