www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Wanderfly, spletna stran z dušo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Wanderfly, spletna stran z dušo

Avtor btps2
Datum
11. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Wanderfly je spletna stran, ki pomaga ljudem oz uporabnikom preko razičnih filtrov oz. ikon svetovati ter izbrati najboljšo ponudbo za potovanje, glede na njihove motive, interese  in želje, ki jih želijo na potovanju uresničiti oz. zadovoljiti. Soustanovitelj spletne strani Evan Schneyer je pojasnil, da so Wanderfly ustvarili zato, ker "verjamemo, da se zabava začne v trenutku, ko se odločiš zanjo".

Uporabniki, ki iščejo splošno ponudbo, z določeno izbiro kraja, v katerega želijo potovati, časa in z določenim  proračunom, ki ga imajo, avtomatsko dobijo najboljšo ponudbo zase v razdelkih »best deals and supply«. Če pa si kdo od uporabnikov želi bolj specifično ponudbo, Wanderfly vedno najde bolj nenavadne in manj dosegljive kraje, na primer Oranjestad, Aruba in Barbados.

Več na: http://www.coolhunting.com/travel/wanderfly.php in http://www.wanderfly.com/

Novost predloga se skriva v tem, da je spletna stran sestavljena iz različnih "predalčkov" oz. ikon in v vsaki se nahaja po en primer ponudbe oz. zanimivih dejavnosti, ki jih uporabnik želi početi oz. kar ga zanima.

Mislim, da bi bilo dobro, da bi si tudi v slovenskem turizmu omisli takšno spletno stran, saj imamo veliko zanimive in raznolike turistične ponudbe.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...