www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Prevoz po rekah s čolnom iz plastenk

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prevoz po rekah s čolnom iz plastenk

Avtor btps2
Datum
11. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Novica se nanaša na čolne, ki lahko prevažajo do 3 odrasle osebe, izdelani pa so iz plastičnih steklenic. Vir: http://www.trendhunter.com/trends/pop-bottle-boat

Sam bi izdelal več čolnov in bi jih dodal v ponudbo turistom za prijetno potovanje za 2 osebi npr. po reki Ljubljanici. Tako bi še dodanto promoviral posamezno destinacijo kot ekološko ozaveščeno in še bolj zanimivo turistom. Vključil bi tudi posebno akcijo zbiranja plastičnih steklenic za uresničitev te ideje.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...