www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Mobilna aplikacija, ki bo spremenila vaš okus

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mobilna aplikacija, ki bo spremenila vaš okus

Avtor btps2
Datum
4. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Današnja sodobna tehnologija vpliva, ne več samo na posameznike, ampak tudi na gospodarstvo in gospodarske dejavnosti. V svetu je vse več aplikacij, ki nam na nek način olajšajo življenje, saj nam pomagajo da naprimer poiščemo kraj, restavracijo, bencinsko črpalko, bankomat, hotel.

Tudi v gostinstvu se je pojavila aplikacija, ki  omogoča, da poiščemo restavracijo, pogledamo meni in primerjamo hrano v restavracijah. S to aplikacijo se lahko tudi restavracije, ki v svetu niso nalbolj prepoznane, predstavijo potencialnim strankam in izboljšajo obiskanost. Vir: http://techcrunch.com/2013/05/09/restaurant-discovery-app-dish-fm-becomes-a-best-dish-search-engine-in-over-850-cities-worldwide/

Podobno aplikacijo bi uveljavila v Sloveniji, vendar bi se uporabljala izključno za domače - slovenske jedi, po vseh slovenskih regijah. Ker je vedno več turistov, ki se poslužuje sodobne tehnologije, bi z aplikacijo zagotovili, da bi tudi slovenska hrana postala prepoznavana med njimi.  Ideja je predstavljena v polju Celotna vsebina.
 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...