www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Istrski maraton

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Istrski maraton

Avtor btps2
Datum
29. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Istrski maraton povezuje tri istrska mesta – Koper, Izolo in Piran in je turistično in trajnostno obarvan dogodek, ki promovira slovensko Istro in zdrav način življenja ter preživljanja prostega časa - v čistem in zdravem okolju, kar slovenska Istra nedvomno je.

Posebnost Istrskega maratona je nedvomno ta, da bi se proga maratona delno spreminjala, saj bi se le ta prilagajala posameznim startom in ciljem vsakoletnega maratona. Želimo namreč, da se start in cilj Istrskega maratona seli iz mesta v mesto, tako bo leta 2014 maraton imel start v Kopru, 2015 v Izoli ter 2016 v Piranu itd.. Na ta način vse tri občine nosijo enak delež odgovornosti in medijske podpore, predvsem pa so ves čas prepoznavne. Želimo si, da so župani ponosni na Istrski maraton in da z veseljem pričakajo vse tekmovalce na cilju.

Istrski maraton -  UVOD v glavno turistično sezono Istre.

Po novoletnem zatišju in veliki noči se Istra prebuja in pripravlja na sprejem poletnih turistov. Konec aprila je pravi termin, da se z veliko prireditvijo, kar Istrski maraton nedvomno je, poletno turistično sezono raztegne in se jo približa velikonočnim praznikom. Vsi dogodki pred, na in po Istrskem maratonu bodo čustveno obarvani in bodo napeljevali na to, da je Istro potrebno obiskati v vseh letnih časih.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...