www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Iskalnik po vseh turističnih ponudbah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Iskalnik po vseh turističnih ponudbah

Avtor btps2
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Na spletu se je pojavil novi iskalnik po turističnih ponudbah, ki združuje iskanje najugodnejše ponudbe, prevoza in nastanitve. Imenuje se ZapTravel in deluje podobno kot Google, kar pomeni da v iskalnik vpišemo želeno destinacijo (npr. Obiranje mandarin v dolini Neretve v juliju) in potem sam poišče najugodnejšo ponudbo in prevoz (letalski).

Ta ideja bi se dala odlično aplicirati na slovenski trg, saj bi lahko ustvarili podoben iskalnik po slovenskih turističnih destinacijah, kjer bi iskalnik poiskal najugodnejšo ponudbo (morebiti letovanje, prenočišče, prevoz, ... ). Marsikdaj se zgodi, da kdo tudi ne ve kam bi se odpravil na nedeljski izlet, in iskalnik bi lahko takšnim pomagal z avtomatskim iskanjem zanimivih destinacij ali v bližini ali na drugem koncu Slovenije.

Več informacij je v polju Celotna vsebina.

Vir: http://www.psfk.com/2013/05/virtual-travel-agent.html

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...