www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vizualna popestritev festivala z LED globusi

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vizualna popestritev festivala z LED globusi

Avtor btps2
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Slovenija se vedno bolj in bolj uveljavlja kot festivalska država, samo v poletnem času se na tako majhnem slovenskem ozemlju odvija ogromno glasbenih festivalov vseh zvrsti glasbe. Festivalski turizem je zato v Sloveniji zelo razširjen in festivali niso množično obiskani samo s strani domačih gostov, temveč tudi tujih.

Tudi sama sem velika ljubiteljica festivalov in se jih veliko udeležujem, zato sem dobila idejo da bi festivale v Sloveniji lahko še dodatno popestrili in privabili več ljudi, če bi pripravili vizualno poslastico v obliki številnih LED globusov. Globusi so napihljivi in v njih so LED lučke, ki sijejo v kombinaciji več kot 50 različnih vzorcev in barv, vsaka LED lučka pa je povezana z računalnikom ki nadzoruje oz. determinira barvo in vzorce.

Globusov naj bi bilo 1000 in skupaj bi sestavljali ''areno'' oz. okrogel prostor brez strehe. Da bi bila stvar še bolj zanimiva bi obiskovalci lahko kontrolirali globuse s pametnimi telefoni preko posebnega programa, ki bi si ga lahko brezplačno nastavili.

Bistvo LED globusov je v zanimivem in osupljivem izgledu ter v temu da bi tak prostor predstavljal nek tihi prostor, ki bi obiskovalcem omogočal doživeti glasbeni festival še na drugačen način. Tak prostor bi zagotavljal neko ''nadzemeljsko doživetje'' v soju sijoče tehnologije.

http://www.trendhunter.com/trends/the-dome-by-hector-serrano

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...