www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Novinarska konferenca-prostovoljski tabor-zidanice

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Novinarska konferenca-prostovoljski tabor-zidanice

Avtor btps2
Datum
17. maj 2013
Tip
Novica

Konzorcij Turizem v zidanicah, Društvo mladih v turizmu (eden od prvih uresničenih rezultatov projekta T-lab), in projekt T-lab vabimo na novinarsko konferenco o mednarodnem prostovolskem taboru z naslovom "Razvoj turizma v zidanicah kot unikatnega turističnega produkta", ki ga organiziramo ob strokovni podpori Zavoda Voluntariat Slovenija

Na mednarodnem taboru, ki se začne 17.5., bodo sodelovali prostovoljci iz 10 različnih držav. Ti bodo zasadili prvi mednarodni eko vinograd (vsaka država svojo vrstvo), pomagali lokalnim kmetovalcem in na najrazličnejše načine spoznavali lokalno turistično ponudbo in gostoljubje. Tabor organizirajo študentje turizma na podlagi razpisa, ki smo ga objavili tudi na T-lab.

Na koncu bodo na podlagi teh izkušenj predlagali nove turistične produkte in načine promocije. Pri tem jim bodo v pomoč tudi izsledki T-lab razvojne delavnice za turistične začetnike, ki bo vzporedno potekala zadnje dva dneva tabora.

Vabilo na novinarsko konferenco za vse zainteresirane javnosti je v priponki. 

Vabljeni!


Projekt prostovoljskega tabora je podprt  z donacijo Švice v okviru Švicarskega prispevka razširjeni Evropski uniji.

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...