www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Spletni video portal www.Travel-Slovenija.com

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spletni video portal www.Travel-Slovenija.com

Avtor andk
Datum
28. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam
Spletni portal www.travel-slovenija.com je namenjen promociji slovenskih naravnih, kulturnih, zgodovinskih in turističnih znamenitosti skozi medij kratkega filma oz. videa. Ta sproti dopolnjujoča se zbirka kratkih popotniško-turističnih filmov odstira najraznovrstnejše znane in manj znane slovenske turistične destinacije, za vsak žep, okus in tip turizma. Mnogo filmov v njej je dvojezičnih, saj stremimo k temu, da spletni portal v polni meri zaživi tako med tujimi kot domačimi popotniki, turisti in naravoljubci. Rastoča zbirka filmov je lahko v veliko pomoč pri izbiri in načrtovanju družinskih izletov, daljših počitnic ali pa pri prvem spoznavanju tujih turistov s široko paleto turističnih možnosti, ki jih ponuja Slovenija.

Spletni portal www.travel-slovenija.com je odprtega tipa, saj želimo vzpodbuditi posameznike in skupine, da tudi sami prispevajo svoje video filme in tako skupaj obogatimo pogled na Slovenijo. 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja andk.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...