www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Projekt za obuditev turizma na planoti Gora

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Projekt za obuditev turizma na planoti Gora

Avtor btps2
Datum
16. april 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Planota Gora se vzdiguje nad Vipavsko dolino, proti Trnovski planoti, na severu pa na Idrijsko - Crkljansko področje.  Je zelo priljubljena med domačini Vipavske doline, kot turisti domačimi in tujimi, zlasti Italjanskimi turisti. Nudi veliko aktivnosti v vseh letnih časih, kot so pohodništvo, kolesartvo , rekreacijo, padalstvo. Na Gori je veliko raznovrstnega rastlistva, tudi nekaj rastlin, ki rasejo samo na tem kotičku raja.

Tukaj vidim turistično priložnost, ki pa žal ni izkoriščena. Ponuja se veliko možnosti, tako na področju ponudbe hrane, pijače in prenočišč.    

Z mojim projektom ponujam idejo, ki daje pobudo, da se nekaj naredi na našem področju. 

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje z avtorico pologa, lahko z njo vzpostavite VIP povezavo. 

Avtor pologa: >klik<

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...