www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Predstavitve s srečanja o priložnostih T-lab-a

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Predstavitve s srečanja o priložnostih T-lab-a

Avtor btps2
Datum
16. april 2013
Tip
Novica

V sredo 10.4. 2013 je Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Italijanskim inštitutom za kulturo v Sloveniji in partnerji projekta T-lab organizirala delovno srečanje z naslovom T-lab: Priložnosti čezmejnega povezovanja v turističnem sektorju.

Dobro obiskanega dogodka se je udeležilo 40 oseb, ki so dodobra napolnile dvorano Italijanskega instituta v Ljubljani. Udeleženci so se seznanili z dejavnostmi, ki jih italijanski partnerji izvajajo v lokalnem okolju, partnerji pa so predstavili tudi razpise, pozive in akcije, ki so aktualni oz. bodo objavljeni v bližnji prihodnosti. Dogodek smo zaključili s predstavitvijo Aurora Viaggi, uspešnega podjetja s sedežem v Italiji, ki je na slovenskem trgu navzoče že od leta 1963. Dragocene izkušnje je z nami delila gospa Divna Čuk, direktorica agencije.

Predstavitve z dogodka so na voljo na naslednjih povezavah:

Kratka predstavitev projekta T-lab ter aktivnosti slovenskih partnerjev projekta, Petra Goneli - SPIRIT Slovenija, javna agencija (slovenščina)

Energetska učinkovitost, domotika in spletni marketing: trije načini za inoviranje v turističnih podjetjih, Fabio Tomasi - Konzorcij AREA za znanstvene in tehnološke raziskave Trst (angleščina)

Valorizacija čezmejnih destinacij in možnosti povezovanja italijanskih in slovenskih ponudnikov v mreže, Petra Kukalja - Slovensko Deželno Gospodarsko Združenje/Unione Regionale Economica Slovena (slovenščina)

Turistično poslovni ekosistemi: Teorija in praktična aplikacija, Nicola Camatti - Fundacija Univerze v Benetkah Ca'Foscari (angleščina)

T-lab v Ferrari: predstavitev lokalnih aktivnosti in sinergij s slovenskim območjem, Silvia Pulvirenti - S.I.PRO. Pokrajinska razvojna agencija (angleščina)

Če se želite prejemati novice o T-lab dogodkih, pozivih ter dejavnostih na portalu T-lab se registrirajte TUKAJ. Registrirani uporabniki lahko oddajo tudi  komentarje v zvezi z dogodkom (rubrika: Komentarji povzetka).

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...