www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vabilo na dan odprtih vrat projekta T-lab v Bovcu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vabilo na dan odprtih vrat projekta T-lab v Bovcu

Avtor btps2
Datum
14. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

Vabljeni na Dan odprtih vrat projekta T-lab v Bovcu, kjer bomo predstavili številne priložnosti, ki se ponujajo za mala in srednja podjetja na slovenski in italijanski strani meje.

Na dogodku se nam bodo pridružili; Nara Petrovič, Ekologi brez meja, Silvia Pulvirenti iz razvojne agencije SIPRO (Ferrara, Italija), Irena Roškar, Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec ter Matjaž Pavlin, Kompas Novo Mesto d.o.o., ki bodo predstavili primere dobre prakse. 

Dogodek bo potekal 18.4.2013  v Stergulčevi hiši v Bovcu (LTO Bovec, Trg Golobarskih žrtev 8, 5230 Bovec).

Program dogodka:
10:00 Metka Belingar, uvodni pozdrav (LTO Bovec)
10:15 Mitja Petelin, predstavitev projekta Laboratorij turističnih priložnosti (T-lab)
10:30 Silvia Pulvirenti, T-lab v Ferrari: predstavitev lokalnih aktivnosti in sinergij s slovenskim območjem, Pokrajinska razvojna agencija SIPRO
Predavanje bo potekalo v angleščini.
11:15 Matjaž Pavlin, Kompas Novo Mesto, večkratni prejemnik nagrade Sejalec: Inovativnost in drugačnost
12:00 Odmor in osvežitev
12:30 Irena Roškar, Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec, Bronasti sejalec 2010: Okusimo dediščino
13:15 Nara Petrovič, Ekologi brez meja
14:00 Zaključek in razprava

Opisi predavateljev
Silvia Pulvirenti, projektni vodja, Pokrajinska razvojna agencija SIPRO iz Ferrare
Matjaž Pavlin, direktor podjetja Kompas Novo Mesto d.o.o., ki je v preteklosti uspešno kandidiralo na pozivih Sejalec* - kar trije njihovi turistični proizvodi so bili nagrajeni s srebrnim sejalcem, dva pa sta bila finalista sejalca
Irena Roškar, vodja programskega dela muzeja na prostem Rogatec, Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec, prejemnik bronastega Sejalca 2010*.
Nara Petrovič, projektni vodja, začetnik akcije »Očistimo Slovenijo v enem dnevu!« in prvih slovenskih ekoloških naselij, ki so še v nastajanju. Pri zagonu projektov uporablja Zmajevo sanjanje, metodo mehkega projektnega vodenja ter številne druge. (Kot motivator in svetovalec je sodeloval pri podobnih akcijah v tujini (na Nizozemskem, Hrvaškem, v Romuniji, Moldaviji, Bosni in Hercegovini, Nepalu itd.))
Sejalec je nagrada za inovativne dosežke v turizmu, ki jo od leta 2004 podeljuje Slovenska turistična organizacija (sedaj javna agencija SPIRIT Slovenija).

Prijavite se TUKAJ (število mest je omejeno)!
Za več informacij smo na voljo na naslovu mitja.petelin@turistica.si

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...