www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Posvet glede poslovnih priložnosti na Kitajskem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Posvet glede poslovnih priložnosti na Kitajskem

Avtor btps2
Datum
9. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

V četrtek, 18. aprila ob 17:00 uri Alumni klub Ekonomske fakultete v Ljubljani in Konfucijski inštitut organizirata brezplačni posvet: "Ljudska republika Kitajska - Država poslovnih priložnosti".

Posvet, katerega gost bo tudi kitajski veleposlanik nj. eksc. Zhang Xianyi, je namenjen predvsem kitajskim podjetjem, ki delujejo pri nas in slovenskim podjetjem, ki že ali še bodo delovala na območju Kitajske. Pripravljajo zanimive razprave, veliko prostora pa bo tudi za vprašanja gostov. Več informacij in prijave na alumni@ef-uni-lj.si.

Tudi v turizmu je Kitajska eden od najhitreje rastočih trgov, tako v receptivnem (3. mesto) kot tudi emitivnem prometu (4 mesto). "Tourism travel comfort index" Svetovnega ekonomskega foruma pa jo uvršča na 45 mesto. Zato se moramo zavedati pomembnosti kitajskega trga in jim stopiti korak naproti, ki je lahko na primer že udeležba na tem posvetu.

Foto: Vladimir Fofanov, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...