www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vabilo na prvo T-lab eksperimentiranje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vabilo na prvo T-lab eksperimentiranje

Avtor btps2
Datum
4. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

Vabljeni na prvo dvodnevno T-lab eksperimentiranje, kjer se bomo skozi serijo "eksperimentalnih srečevanj" na slovenski in italijanski strani spoznavali z novimi tehnologijami, uporabnimi pri vašem delu. Prvi dvodnevni dogodek bo izveden v veliki predavalnici UP FTŠ Turistice, Obala 11a, 6320 Portorož v dveh zaporednih terminih: v četrtek, 11.4. od 17:10 do 20:25 in v petek, 12.4. od 13:00 do 16:15 ure.

Na dogodku bosta Jure Kumljanc, Splet4u, in Mitja Petelin, UP FTŠ Turistica, govorila o uporabi brezplačnih spletnih tehnologij za kreacijo in upravljanje s turističnim produktom. Spoznali se boste z v turizmu uporabnimi socialnimi omrežji, trikih v njih, razlikah med platformami ter o vedenju sodobnega potrošnika v tovrstnih okoljih. Predstavljeni bodo sodobni koncepti dela brez priponk, dela v oblaku ter gradnje enostavnih spletnih mest. Govornika se bosta v okviru predstavljenih tehnologij in omrežij dotaknila tudi priložnosti za podjetništvo in redno zaposlitev v turizmu ter portala T-lab, ki omogoča iskanje in uresničevanje novih priložnosti v slovenskem in italijanskem turizmu.

Med predavanji bodo udeleženci prejeli naloge, ki jih bodo po dogodku samostojno izvedli in - če bodo naloge uspešno opravlili - pridobili certifikat o uspešno opravljenem izobraževanju na področju "uporabe brezplačnih spletnih tehnologij za kreacijo in upravljanje s turističnim produktom".

Obvezne prijave na dogodek do 10.4. do 12:00 sprejemamo tukaj! Vsem udeležencem priporočamo, da s seboj prinesejo prenosnike.

Podatki o izvajalcih:

Jure Kumljanc 
CEO & Web Manager - Splet4u 
Certificirani partner podjetja Google
Odgovorni urednik spletnega trženja v LifeClass Hotels & Spa (2008 - 2012)
Menedžer za poslovni internet (NETFORK) & Naj menedžer za internet v Sloveniji (2009)
Predavatelj na projektu Google Online Marketing Challenge (2010 in 2011)
Študent leta na Turistici (2011) 
Predsednik Alumni kluba UP FTŠ Turistice
Erasmus ambasador za Republiko Slovenijo v Evropski Uniji (2012)

Mitja Petelin
Strokovni sodelavec na UP FTŠ Turistica (projekt T-lab in mednarodna pisarna)
Manager za poslovni internet (NETFORK)
Koordinator Google Online Marketing Challenge (2009-2013)
Prejemnik nagrade za inovativno idejo exyougo4.me v sklopu projekta portorose4.me


Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Organizator si v primeru višje sile pridružuje pravico do morebitnih sprememb vsebine programa in lokacije dogodka.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...