www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Razpis za EDEN destinacije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razpis za EDEN destinacije

Avtor btps2
Datum
19. februar 2013
Tip
Energija
Ponujam
Med letoma 2008 in 2011 so bile v Sloveniji izbrane štiri destinacije, ki so si prislužile laskavi naziv EDEN: European Destination on ExcelleNce. To so Idrija, reka Kolpa, Soča in Solčavsko. Letos se njim in celotni evropski mreži EDEN destinacij, ki so razpredene po 27 članicah EU in kandidatkah za vstop, spet lahko pridružijo tudi slovenske destinacije.

Javna agencija SPIRIT, izvajalec razpisa, letos k sodelovanju vabi destinacije, ki se poleg drugih oblik turizma osredotočajo tudi na dostopno turistično ponudbo in tako spodbujajo lokalni turizem tudi s trajnostjo in spodbujanjem obiska skozi celo leto. Tema razpisa je torej dostopni turizem.

Ta vrsta turizma oz. recimo temu raje način organiziranja turizma, omogoča tudi invalidom, starejšim, senzorno, psihično in drugače oviranim osebam neodvisno koriščenje turističnih proizvodov.

Rok za oddajo prijav na razpis je petek, 1. marca 2013. Več informacij o razpisu pa najdete tukaj. Sicer je dostopni turizem v Sloveniji že pričel delovati, npr. kot novi način vodenja po Ljubljani.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...