www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Odličen pripomoček za potopisne šove

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Odličen pripomoček za potopisne šove

Avtor BTPS
Datum
8. januar 2013
Tip
Novica
899.163 všečkov je na Facebooku težko zbrati. Razen če si res dober. In kot kaže, je aplikacija ameriškega turističnega socialnega omrežja in svetovalnice Trip Advisor z imenom TripWow res dobra.

Gre za zelo preprosto orodje. Najprej uporabnik z računalnika, Facebooka, Flickra ali Picasse naloži fotografije, ki bi jih rad pokazal svojim bližnjim, ali pa morda tudi bolj zahtevni publiki na raznih potošpisnih večerih. Zatem slike uredimo po državah, prezentaciji damo ime in izberemo temo prezentacije, lahko pa tudi glasbo. TripWow zatem samodejno po vrstnem redu, ki smo ga določili, pripravi prezentacijo, ki zgleda bolj kot film. Med posameznimi lokacijami, ki smo jih določili za vsako posamezno sliko, pa celo potujemo po zemljevidu.

Definitivno gre za predstavitve, ki bodo našim poslušalcem vzele dah. Dobro je, da socialno omrežje Trip Advisor samo razvija takšna orodja. Tako se pri celotni predstavitvi vsakega uporabnika pojavlja njihovo ime. In s tem raste njihova prepoznavnost. Ta aplikacija je dober dokaz, da tudi s pomočjo in razvojem brezplačnih orodij in drugih pripomočkov na destinacijah, na spletu, pri prodaji ... lahko le pridobimo.

Povezava do orodja TripWow


Foto: Ilker, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...