www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Promocija Slovenije preko Foursquare omrežja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Promocija Slovenije preko Foursquare omrežja

Avtor BTPS
Datum
20. november 2012
Tip
Ideja
Ponujam
Slovenska turistična organizacija spremlja in sledi aktualne trende na svetovnem spletu in je v skladu s tem uvedla interaktivno možnost predstavitve in dodatne promocije turistične ponudbe preko geolokacijskega socialnega omrežja Foursquare

Gre za zabavno socialno omrežje, katerega cilj je sporočati trenutno lokacijo uporabnika in njegovih namigov, povezanih z lokacijo, ostalim uporabnikom. Deluje kot geolokacijsko socialno omrežje, ki uporablja tehnologijo pametnih mobilnikov in uporabnikom mobilne telefonije omogoča, da se preko GPSa "pofočkajo" na posamezni lokaciji, pri določenem ponudniku, o katerem lahko zapišejo tudi svoj komentar. Uporabnikom pomaga raziskati destinacije na popolnoma nov način in je mešanica med novim vodičem po mestih in servisom, ki uporabniku pomaga najti prijatelje.
 
Foursquare ima velik potencial trženja in privabljanja novih strank preko pozitivnih komentarjev, ki jih o lokaciji oziroma ponudbi pustijo drugi uporabniki. Kot uporabnik pa lahko prek aplikacije vselej, ko se znajdemo na nepoznanem kraju preverimo, katere restavracije, nastanitvene kapacitete, kavarne, kot tudi muzeji, spomeniki in parki se nahajajo v naši bližini. 
 
Na Slovenski turistični organizaciji v tem času združujejo vse nastanitvene kapacitete preko Foursqaure profila SloveniaInfo v seznam, ki bo pomagal uporabnikom Foursquare pri izbiri destinacij in pri lažjemu spremljanju tega, kakšne možnosti le te ponujajo. 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...