www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Dobro obiskani, prvi dogodek T-lab je zaključen

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dobro obiskani, prvi dogodek T-lab je zaključen

Avtor btps2
Datum
25. oktober 2012
Tip
Novica
V ponedeljek in torek (22.10.-23.10.2012) je UP Fakulteta za turistične študije - Turistica skupaj s Slovensko turistično organizacijo in drugimi projektnimi partnerji organizirala dogodek T-lab, ki je postregel z zanimivimi vsebinami, povezanimi z inovativnostjo v turizmu, in izjemnim odzivom udeležencev.
 
Dogodka se je udeležilo preko 130 oseb, ki so v okviru organiziranega matchmakinga izmenjale blizu 500 poslovnih vizitk.
 
Prvi dan je po uvodnem nagovoru (mag. Marjan Hribar, mag. Maja Pak, prof. dr. Anton Gosar) sledila predstavitev projekta T-lab (Petra Goneli in mag. Dejan Križaj) ter predavanja priznanih podjetnikov in predstavitve uspešnih zgodb slovenskega turizma. Drugi dan pa so potekala predavanja povezana z ožjimi interesi in profili (mladi in bodoči podjetniki, obstoječi turistični ponudniki, turistični svetovalci). Vsaka skupina je poslušala s ciljno skupino povezane strokovnjake, nato pa je sledila javna razprava in druženje ob slovenskih prigrizkih (Dvor Brnik - Gostinstvo Jezeršek). Debate vseh treh skupin in interes za udeležbo je dokazal, da se slovenski turistični podjetniki želijo povezovati in oblikovati nove interese tudi preko meja (SV del Italije). Dan smo zaključili ob sproščenem kostanjevem pikniku z vsemi udeleženci.
 
Rezultati dogodka so in bodo vidni na portalu projekta T-lab na naslovu www.tourism-lab.eu, kjer so uporabniki že začeli objavljati svoje prve ideje, energije, znanja in novice. Pridružite se nam in postanite del zgodbe o slovenski turistični inovativnosti (kliknite tu za prijavo na T-lab novice)!


Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...