www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::T-lab delavnice - nove vsebine in okvirni program

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

T-lab delavnice - nove vsebine in okvirni program

Avtor btps2
Datum
11. oktober 2012
Tip
Novica
Priprave na T-lab delavnice, ki bodo potekale 22. in 23. oktobra na Dvoru Jezeršek na Zgornjem Brniku so v polnem teku in tudi tokrat objavljamo nove informacije o programu in govorcih, ki nam bodo v teh dneh predali delček svojih bogatih izkušenj z njihovih podjetniških poti, povezanih s turizmom. 

V sklopu predstavitev zgodb do sedaj nagrajenih sejalcev in snovalcev nam bo svojo uspešno prakso na področju inovativnega turizma predstavil tudi: 
 
  • Matjaž Pavlin, direktor podjetja Kompas Novo Mesto d.o.o., ki je v preteklosti uspešno kandidiralo na pozivih Sejalec - kar trije njihovi turistični proizvodi so bili nagrajeni s srebrnim sejalcem, dva pa sta bila finalista sejalca
 
Tokrat objavljamo še imeni dveh strokovnjakov s področij, povezanih s turizmom, ki ju bomo gostili v sklopu delavnic: 
 
  • Elizabeta Zirnstein, predvateljica in raziskovalka na koprski Fakulteti za management, poznavalka s pravnimi vidiki inovativnosti povezanih področij: pravo intelektualne lastnine, gospodarsko pravo in evropsko pravo
  • Dejan Podgoršek, v preteklosti član ekipe STO in BTPS, danes strokovnjak z izkušnjami na področjih povezovanja ponudnikov, distribucijskih kanalov ter uvajanja novosti v turistično ponudbo
 
Okviren program delavnic: 
 
PONEDELJEK, 22.10.2012 
13.30 - 14.15 Uvodni nagovor in predstavitev projekta T-lab 
14.15 - 17.15 Predstavitve govornikov 
17.15 - 18.15 Okrogla miza z govorniki prvega dne 
18.15 - 20.15 Večerni prigrizki in pomenki
 
TOREK, 23.10.2012 
09.00 - 11.00 Predavanja in razprave za ciljno skupino 1 - mladi ali bodoči turistični podjetniki 
11.00 - 13.00 Predavanja in razprave za ciljno skupino 2 - obstoječi turistični ponudniki 
13.00 - 15.00 Predavanja in razprave za ciljno skupino 3 - turistični svetovalci
 
Končni program delavnic z govorci in naslovi njihovih predavanj bo objavljen v začetku prihodnjega tedna. 

T-lab delavnice potekajo v sklopu projekta Laboratorij turističnih priložnosti T-lab, pri katerem gre za spodbujanje turističnih priložnosti na obmejnem območju Slovenije in Italije. Zemljevid regije, iz katere lahko prihajajo neposredni upravičenci projekta najdete TUKAJ. Tokratnih delavnic T-lab se lahko udeležijo udeleženci iz vse Slovenije, saj iščemo sinergije med idejami vseh vrst in območij. 
 
Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...