www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vabljeni k prijavi izumov, invencij in inovacij!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vabljeni k prijavi izumov, invencij in inovacij!

Avtor BTPS
Datum
28. avgust 2012
Tip
Novica
Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije - JAPTI vabi vse avtorje izumov, invencij in inovacij, ki želijo sodelovati na osrednji slovenski prireditvi – 7. Slovenskem forumu inovacij, da oddajo svoje prijave inovacij.

Vsi posamezniki, fizične osebe, skupine posameznikov, mikro, mala in srednje velika podjetja, velika podjetja ter raziskovalno-razvojne institucije lahko prijavite inovativne proizvode, inovativne storitve ali inovativne poslovne modele/procese.

S prijavo se vam ponuja priložnost, da svoje inovacije predstavite širši javnosti, potencialnim investitorjem in kupcem, saj bo v okviru prireditve predstavljenih skupno vsaj 45 najbolje ocenjenih inovacij. Avtorji izbranih inovacij bodo imeli na prireditvi možnost brezplačne predstavitve in razstave svoje inovacije na posebej opremljenem razstavnem prostoru in na spletu. Prireditev bo tudi širše medijsko pokrita, kar vam dodatno omogoča dobro promocijo v javnosti.

7. Slovenski forum inovacij se bo odvijal v mesecu novembru 2012 v Ljubljani, letošnja nosilna tema foruma pa je trajnostni razvoj kot gonilo inovacijam in zaposlovanju.
 
Rok za prijavo je 17. september, v ocenjevanje pa bo sprejetih le prvih 150 inovacij po načelu časovnega prispetja prijav. Več informacij o prireditvi ter navodila za prijavo najdete na spletni strani agencije, morebitna dodatna vprašanja pa lahko naslovite na sfi@japti.si.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...